Hakukoneoptimointi, yli 50 vuoden yhteisellä kokemuksella

Hakukoneoptimointi (SEO)

Paranna yrityksesi näkyvyyttä hakukoneissa

Hign End Media AB:stä löydät Pohjoismaiden kokeneimmat ja osaavimmat hakukoneoptimonnin asiantuntijat. Meidän asiantuntijoillamme on yhteensä yli 50 vuoden kokemus hakukoneoptimoinnin parissa työskentelemisestä, ja uskallamme tämän perusteella väittää, että tiedämme mitä menetelmiä pitää käyttää, niin että yrityksesi sivusto saisi parhaan mahdollisen näkyvyyden hakukoneissa. Me parannamme yrityksesi näkyvyyttä keskittyen relevanttiin liikenteeseen, tuoden näin sivustollesi relevantteja kävijöitä, jotka ovat valmiita ostamaan palvelujasi ja tuotteitasi. Työskentelemme myös aina jatkuvalla analysoinnilla, niin että sivustosi varmasti noudattaa Googlen viimeisimpiä suosituksia, ja että yrityksesi tämän avulla saa uusia asiakkaita. Hyvä kävijämäärä sivustollasi on yksi asia, mutta meidän mielestämme on myös tärkeätä, että yrityksesi sivustolle tulee sellaisia kävijöitä, jotka ovat valmiita ottamaan yritykseesi yhteyttä. Se voi johtaa uusiin kauppamahdollisuuksiin.

Hakukoneoptimonti (eli SEO) on menetelmä, jonka avulla halutaan parantaa näkyvyyttä Googlen luonnollisissa hakutuloksissa tiettyjä hakusanoja käytettäessä. Suomalaiset suorittavat päivittäin lähes 30 miljoonaa hakua, mikä merkitsee sitä, että myynnin kasvattamisen mahdollisuus on suuri, jos yrityksesi esiintyy Googlen etusivulla. Hakukoneoptimoinnilla varmistat, että yrityksesi kotisivu löytyy hakutuloksista silloin, kun juuri sinun toimialasi tuotteita ja palveluja haetaan. Se mikä erottaa meidät markkinan muista toimijoista, on se, että me panostamme aina seuraavaan askeleeseen. Auditoimme jatkuvasti sinun sivustosi, niin että se noudattaa Googlen viimeisimpiä ehdotuksia. Olet siis aina turvallisissa käsissä, kun annat meidän hoitaa markkinointisi. Meidän monivuotinen kokemus antaa sinulle asiakkaana varmuuden siitä, että saat aina meiltä ensiluokkaista ja osaavaa palvelua. Yrityksemme yli 50 vuoden yhteinen kokemus antaa myös sinulle asiakkaana laatutakuun.

Auditointi verkkosivustosta

Analyysivaiheessa analysoimme mitä hakusanoja käytetään, kun etsitään yrityksesi palveluja ja tuotteita hakukoneissa. Tarkistamme myös sivustosi sisällön sekä tekniset osa-alueet, niin että varmasti pystymme suorittaman hakusanaoptimointia.

Optimointi

Seuraava askel on optimoinnin toteuttaminen niiden tuloksien perusteella, jotka ilmenivät analyysivaiheessa. Suoritamme sekä onpage- että offpage -hakusanaoptimontia.

Tuloksien raportointi

Hakusanapakettiin sisältyy räätälöityjä raportteja, joiden avulla helposti voit seurata projektin saavutettuja tuloksia.

Mikä on hakukoneoptimointi?

Suurin osa kotisivujen omistajista on varmasti jossakin vaiheessa kuulleet hakukoneoptimoinnista tai SEO:sta, mutta moni ei tarkalleen tiedä mitä etuja hakukoneoptimonti antaa, ja miksi tämä on tärkeä osa-alue nykyaikaisessa markkinoinnissa. Lyhyesti sanottuna hakukoneoptimonti on prosessi, jonka päätavoite on muokata verkkosivustoa, niin että se seuraa Googlen viimeisimpiä algoritmiehdotuksia. Kun tämän tekee oikealla tavalla, sivustosi näkyvyys paranee Googlen hakutuloksissa.

Tärkeä osa-alue optimointiprosessissa on verkkosivuston struktuuri, sisältö, hakusanat ja käyttäjäystävällisyys. Mikäli kaikkia näitä osa-alueita noudattaa oikealla tavalla, näkyvyys Googlen hakutuloksissa paranee.

Miksi valita meidät

Monivuotinen kokemus

Yhteensä meillä yrityksenä on yli 50 vuoden kokemusta digitalisesta markkinoinnista.

Ennakoiva

Seuraamme aina viimeisimpiä trendejä ja esitämme nämä jatkuvasti asiakkaillemme.

Suuria tavoitteita

Liiketoiminnan kehittäminen ja strategiset toiminnat luovat eteviä mahdollisuuksia hyviin tuloksiin, ja suuren ROIN asiakkaillemme.

Kuukausiraportteja liikenen kehityksestä ja hakusanojen

Transparenssi asiakkaitamme kohtaan on yksi päätavoitteistamme.  Siksi olemme kehittäneet asiakasportaalin, mistä voit milloinka tahansa itse seurata hakusanojen sijoituksia ja sivuston kävijämääriä. Voimme myös räätälöidä asiakasportaaliin sinun toiveidesi mukaan, niin että sieltä löytyvät juuri sinun kaipaamasi tiedot.

Paras mahdollinen näkyvyys hakukoneissa

Pyrimme aina siihen, että yrityksesi näkyvyys on paras mahdollinen, mutta varmistamme myös sen, että näkyvyyttä tulee relevanteilla sanoilla, joka voi tuoda yrityksellesi enemmän myyntiä ja yhteydenottoja.

Orgaanisen liikenteen rakentaminen sivustollesi

Hakukoneoptimointi on tärkeä jokaiselle verkkosivustolle, joka halua lisätä sen kävijämääriä – olitpa sitten verkkokauppa tai paikallinen yritys. Teemme yhteistyötä niin suurten kuin pienten verkkosivustojen kanssa, ja meidän päätavoitteemme aina kävijämäärien lisääminen sivustollesi, niin että saat enemmän myyntiä ja yhteydenottoja.