Mainostaa verkkokauppasi tuotteita suoraan Googlen hakutuloksissa

Google Shopping

Esitä yrityksesi tuotteet Googlen hakutuloksissa

Google Shoppingin avulla voit parantaa yrityksesi myyntiä kustannustehokkaalla menetelmällä. Voimme auttaa sinun yritystäsi sekä pääsemään alkuun Google Shoppingin kanssa, että myös optimoimaan sinun kampanjoitasi, niin että ne antavat yrityksellesi parasta mahdollista myyntiä.

Jos haluat saada lisämyyntiä verkkokaupallesi, Google Shopping on siinä tapauksessa kustannustehokas ja edullinen mainoskanava. Google Shoppingin mainokset ovat rikkaampia ja ilmaisevimpia kuin Google – Adsin tekstimainokset, sillä ne sisältävät tuotteiden täsmälliset tiedot ja kuvan heti Googlen hakutuloksissa. Tietoihin sisältyvät mainoksen tittelinä toimiva tuotenimi, tuotekuva, tuotteen hinta ja yrityksen nimi.

Missä Google Shopping mainokset näkyvät

Google Shopping – mainokset näkyvät Googlessa ennen varsinaisia hakutuloksia. Kampanjan asetuksista voit päättää, jos haluat näyttää Shopping-mainoksiasi kaikilla hakukumppanien sivustoilla, tai yksistään Googlen hakutulossivulla. Asiakkaat voivat Google Shopping mainosten avulla helposti vertailla hintoja sinun ja kilpailijoidesi välillä. Kuten perinteisessä Google Ads – mainonnassa, sinä maksat vain silloin kun joku klikkaa mainosta.

Pyydä tarjous yrityksellesi

Jos olet kiinnostunut aloittaman Google Shoppingin, ota rohkeasti meihin yhteyttä. Voimme tässä auttaa yritystäsi monivuotisella kokemuksella ja suurella ammattitaidolla.