Ole näkyvissä, kun asiakas etsii sinua

Google Mainonta (SEM)

Google ADS parantaa yrityksesi näkyvyyttä Googlessa

Google ADS – mainonta on paras mahdollinen markkinointikanava, jos haluat nopeasti ja tehokkaasti tavoittaa uusia asiakkaita. Mainoksesi näkyvät heti kun joku etsii yrityksesi mainostamia palveluja tai tuotteita, ja maksat vain kuin kävijä klikkaa mainostasi.

Google ADS – mainonta on mainosmenetelmä, jossa yrityksesi mainokset näkyvät vain niille asiakkaille, jotka määrättyjen hakusanojen avulla ovat kiinnostuneita yrityksesi palveluista tai tuotteista. Google ADS – mainonnan avulla voit siis tuoda sivustollesi kävijöitä, jotka ovat siinä vaiheessa ostosprosessia, että ovat valmiit ostamaan yrityksesi tarjoamia palveluja ja tuotteita. Meille ei ole väliä, jos yritykselläsi on jo käytössä oleva tili, jonka haluat meidän nostavan uudelle tasolle, tai jos haluat että luomme kokonaan uuden tilin. Eli voimme siis auttaa yritystäsi tavoitteistasi riippumatta. Meille mikään tavoite ei ole liian vaikea.

Hakusanamainonta

Tekstimainokset, jotka esiintyvät Google-haun yhteydessä ylimmäisenä sivulla ennen orgaanisia hakutuloksia, kun kävijät etsivät hakusanoilla yrityksesi palveluja tai tuotteita.

Bannerimainonta

Ota käyttöön bannerimainokset (Google – Display) ja lisää yrityksesi tietoisuutta, ja houkuttele saman tien uusia kävijöitä sivustollesi.

Google Shopping

Esitä tuotteesi Google-hakutuloksissa kuvan ja hinnan kanssa, kun kävijä etsii määrättyjä tuotteita.

Miksi valita High End Media?

Strategisia päätöksiä

Suoritamme aina meidän Google ADS – mainonnan tarkasti suoritettujen analyysien perusteella. Jotta yrityksesi saisi parhaan mahdollisen tuloksen, huomioimme myös yrityksesi alan, viimeisimpiä trendejä, kohderyhmiä, tarjouksia, yrityksesi tavoitteita jne.

Keskitymme täydellisesti kannattavuuteen

Onnistunut Googlemainonta vaatii jatkuvaa analysointia. Siitä syystä analysoimme ja optimoimme jatkuvasti tiliäsi, niin että se antaisi yrityksellesi parhaan mahdollisen kannattavuuden.

Luottavaisia ja transparentteja

Transparenssi asiakkaitamme kohtaan on yksi meidän päätavoitteistamme. Olemme kehittäneet asiakasportaalin mistä voit milloinka tahansa seurata Googlemainonnan tuloksia. Tämänkin voi räätälöidä esittämään haluamasi tiedot, kuten optimoinnissakin.

Miksi valita meidät

Monivuotinen kokemus

Yhteensä meillä yrityksenä on yli 50 vuoden kokemusta digitalisesta markkinoinnista.

Ennakoiva

Seuraamme aina viimeisimpiä trendejä ja esitämme nämä jatkuvasti asiakkaillemme.

Suuria tavoitteita

Liiketoiminnan kehittäminen ja strategiset toiminnat luovat eteviä mahdollisuuksia hyviin tuloksiin, ja suuren ROIN asiakkaillemme.

Kuukausiraportit

Voit asiakasportaalin kautta seurata mainoksesi tuloksia, mutta saat sieltä myös yleiskatsauksen mainoksien tuottamista tuloksista.

Paras mahdollinen struktuuri

Voimme luoda yrityksellesi perusteellisesti uuden tilin, jossa on jo alusta asti paras mahdollinen struktuuri. Mikäli sinulla jo on aiempi tili, voimme auttaa nostamaan se uudelle tasolle.

Paikallinen tai kansallinen markkinointi? Meiltä löytyy ratkaisu

Mikään visio ei ole koskaan liian suuri, mutta joskus on vaikeata nopealla aikataululla päästä Googlen etusivulle hakukoneoptimoinnin avulla. Jos haluat nopeita tuloksia, on Google ADS – mainonta tosi hyvä ratkaisu yrityksellesi. Autamme sekä paikallisia että suurempia kansainvälisiä yrityksiä hakukonemainonnassa.

Mikä on Google ADS – mainonta?

Google ADS – mainonta (Google Adwords aikaisemmin) on Googleen itsekehitetty mainostyökalu. Google-mainonta on Googlen hakutuloksissa ilmenevää mainontaa. Tarkasti suunniteltujen analyysien ja strategioiden avulla voi mainostyökalun kautta kohdistaa mainokset juuri niille asiakkaille, jotka ovat ostopäätöksen mielessä. Palveluja/tuotteita hakeva ostaja on jo kiinnostunut, ja Google-mainonnan avulla tuot yrityksesi hänen luokseen juuri oikealla ajankohdalla.

Mainostyökalun avulla voi saada tarkkoja tietoja, kuinka moni on nähnyt mainoksen, käynyt sivustolla tai suorittanut konversion Google ADS – mainoksen kautta. Mahdollista on myös jatkuvasti muokata ja muuttaa mainoksien sisältöä ja budjettia mikä sen sijaan tekee, että mainoksien teos on paras mahdollinen.

Jatkuvaa optimointia

Tärkeä osa-alue Google ADS – mainonnassa on jatkuva mainosten optimointi. Me optimoimme kampanjoita jatkuvasti riippuen niiden suorituskyvystä, ja kuinka paljon liikennettä ne tuovat sivustollesi. Kaiken tämän teemme siksi, että sinun sivustosi saisi relevantin liikenteen, ja että yrityksesi saisi enemmän myyntiä.

Yrityksellesi myynnin kasvua

Google ADS – mainonta on mittava ja joustava mainoskanava, jonka avulla voi helposti rakentaa tuotemerkkitietoisuutta. Jotta yrityksesi mainonta saisi parhaan mahdollisen tuloksen, rakennamme aina kampanjat tarkasti tehtyjen analyysien perusteella. Teemme aina hakusana – analyysin ennen aloitettua mainontaa, jotta sinun mainoksesi varmasti sisältävät hakijoiden käyttämiä hakusanoja. Kirjoitamme myös aina houkuttelevia ja asiakaskeskeisiä mainoksia, niin että myyntisi saa kasvua kotisivusi kautta.

Ota yhteyttä, niin voimme auttaa sinua

Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan Google ADS – mainonnan, voit ottaa meihin yhteyttä. Olemme valmiita auttamaan myynnin lisäämisessä verkkosivuston kautta, sekä tuomaan relevanttia liikennettä verkkosivustollesi. Meillä on aina tavoitteenamme antaa yrityksellesi parhaita mahdollisia tuloksia, jotka puolestaan tuovat sinulle enemmän asiakkaita.